De Mogelijkheden van Airless Texen

Snel, strak en goedkoop, Airless Texen is de beste oplossing voor texen.

Wij bieden op al onze werkzaamheden NOA Afbouwgarantie. Hierdoor weet u dat u met vakmensen te maken heeft die uitsluitend kwaliteit leveren.

Streeploos en geen structuur.

Als uw wanden en plafonds gespoten worden ziet u geen banen en aanzetten zoals bij een roller. Ook de structuur die een roller achterlaat tijdens het texen ziet u niet. Hierdoor ziet ons texwerk er super strak en rustgevend uit.

Betere kwaliteit.

Wanden en plafonds die airless zijn getext met een goede kwalitatieve text zijn beter bestand tegen vlekken en andere verontreinigingen dan wanden en plafonds die met een roller zijn getext. Door het airless spuiten komt er een dikkere laag latex op de wanden en plafonds.

Mogelijk op verschillende ondergronden.

Wij kunnen verschillende ondergronden Airless Texen, zoals glad stucwerk, spack gespoten, sierpleisters, spachtelputz, behang en glasvlies.

Super snel!

Binnen 1 tot 2 dagen texen wij een complete woning.

Meerdere kleuren

Wij kunnen u ruimte in meerdere kleuren Airless Texen. Mocht u een wand in een afwijkende kleur willen hebben dan is dit geen probleem. Wij zorgen voor een strakke afwerking.

Topkwaliteit latex

Wij maken gebruik van topkwaliteit Latex, oftewel binnenverf voor uw wanden en plafonds. Onze latex is afwasbaar en extreem mat. Hierdoor ziet het resultaat er super strak en egaal uit.

O  N  Z  E          V  I  S  I  E

Wij willen u bijstaan in het complete afbouwtraject. Van het stukadoren tot het texen, alleen maar kwaliteit geleverd door onze vakmensen.