Disclaimer en Privacy Latex Spuiten Limburg

Algemeen
Stucadoorsbedrijf Smeijsters besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op deze website. Het is echter niet uitgesloten dat deze onvolkomenheden bevat. Stucadoorsbedrijf Smeijsters is in geen geval aansprakelijk voor enige schade die het directe of indirecte gevolg is van of in verband staat met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie.

Privacy
Stucadoorsbedrijf Smeijsters gaat zorgvuldig om met uw gegevens. Persoonsgegevens worden zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden. De persoonsgegevens via het contact en offerte formulier worden uitsluitend gebruikt om met u in contact te kunnen treden en u te voorzien van een passende offerte. De gevraagde gegevens in het contact en offerte formulier worden van onze server verwijderd na behandeling van uw offerte aanvraag.

Cookies worden gebruikt om de website soepel te laten werken. Uw surfgedrag en IP adres worden gebruikt en verwerkt voor Google Analytics. Dit geeft ons een algemeen beeld van bezoekersaantallen en van het surfgedrag op onze website door de bezoekers. Mocht u dit niet willen kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen. U kunt ook ervoor kiezen geen gebruik te maken van onze website.

Gebruik van informatie
Stucadoorsbedrijf Smeijsters kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie en adviezen op deze site. Stucadoorsbedrijf Smeijsters behoud zich het recht voor alle informatie op deze site op ieder moment, zonder enige aankondiging te wijzigen of te verwijderen. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de getoonde informatie op deze website.

Externe links
Deze website bevat externe links naar websites die door andere partijen dan Stucadoorsbedrijf Smeijsters worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Stucadoorsbedrijf Smeijsters heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Copyright
De informatie op deze website is uitsluitend bestemd voor gebruik door de bezoeker. De overname van gegevens met als doel het aanleggen van adressenbestanden is niet toegestaan. Openbaarmaking, vermenigvuldigen, verspreiding en/of verstrekking van de op deze website beschikbaar gestelde informatie aan derden is uitsluitend toegestaan na schriftelijke toestemming van Stucadoorsbedrijf Smeijsters.